Συναντήσεις με τη μοντέρνα πόλη

© 2006 – 2018 παραμονή έθνος σε όλο τον κόσμο, inc. Περίπου τρία χιλιάδες άτομα παρακολούθησαν την παράσταση, ενώ οι διοργανωτές μιλούσαν για ένα έγγραφο σε αποδείξεις. Το τείχος της Κέρκυρας, είναι ο οδηγός αναψυχής της Κέρκυρας, ο οποίος παρουσιάζει με μοναδικό και κομψό τρόπο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην Κέρκυρα. Pro tip: κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη στο συγκρότημά μου “παραπάνω και θα σας ειδοποιήσουμε όταν το antonis remos διακηρύξει παρουσιάζει στο χώρο σας. Υπογράμμισε τη σημασία και τον συμβολικό χαρακτήρα της επίσκεψης και μίλησε για την κινούμενη και σιωπηλή προσφορά του καλλιτέχνη στη μάχη του σωματείου για μερικά χρόνια.

 

Το άλμπουμ κέρδισε την πλατίνα. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, το remos και το sakis rouvas πραγματοποιήθηκαν ζωντανά συλλογικά στο παλάτι diogenis. Η επιτυχία είναι μεγάλη, τα άτομα αγαπούν τις ξεχωριστές παραστάσεις και επομένως συνεχίζουν να παίζουν συλλογικά κατά τη θερινή ώρα στη Θεσσαλονίκη. “Αυτή τη στιγμή”, είπε, τιμούμε έναν σημαντικό Έλληνα καλλιτέχνη, antonis remos: έναν ταλαντούχο, χαρισματικό και πολύ ευχαριστημένο νεαρό άνδρα που βρισκόταν στην μουσική σκηνή της Ελλάδας για

αθηνων αρενα από 20 χρόνια με ωραία επιτυχία.

 

Ο Στέλιος ήταν επίσης ένα πρότυπο για τον antonis remos και επηρέασε την αρχική του καριέρα. Μόλις περισσότεροι θα ζήσουμε μια μαγική βραδιά με το Antton Remos στο καλύτερό του δυνατό, χορεύοντας στις πιο ζωντανές επιτυχίες του και τραγουδώντας μαζί με τις πιο έντονες μπαλάντες του. Ο κόσμος έχει δίκιο να του αρέσει ο αντώνης, ο οποίος, πέραν του να είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης, είναι επίσης ένας καταπληκτικός άνθρωπος με μεγάλη ευαισθησία και αίσθημα ευθύνης.

 

Εκεί μπορείτε να βρείτε 36 από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του μαζί με φωτογραφίες και πληροφορίες από τα πρώτα του 10 χρόνια. Την άνοιξη του 2002 το νέο άλμπουμ δεν ανησυχείτε για τη στεφανιαία καρδιά μου “ξεκίνησε. Εν τω μεταξύ, έχει προγραμματιστεί ένα νέο άλμπουμ για το Νοέμβριο του 2008. Έχει κάνει συναυλίες με μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Συμμετάσχετε το songkick για να ανιχνεύσετε antonis remos και να λάβετε ειδοποιήσεις συναυλιών όταν παίζουν κοντά σας.

 

Η κύρια σκηνή ήταν με τη μαρινέλλα, η δεύτερη με τον γνωστό τραγουδιστή γιώργο μαργαρίτη, και η τρίτη μουσική ήταν με τον Ιταλικό καλλιτέχνη massimo di cataldo, το άλμπουμ κέρδισε πλατίνα. Ήταν και οι δύο ξεκίνησε σε cd single και έχουν γίνει το κομμάτι τίτλου μιας εντελώς νέας τηλεοπτικής συλλογής. Κάτω μπορείτε να ακούσετε και να περιηγηθείτε στους στίχους ενός από όλα τα πιο καυτά τραγούδια του.

 

Αυτό το έτος μαζί του είναι ένας νεαρός καλλιτέχνης που ονομάζεται mihalis hatziyannis. Τον Ιούνιο του 2001 ξεκίνησε ένα διπλό live cd από ένα πάρτι που δόθηκε στο παλάτι του Απόλλωνα με τίτλο μόνο για ένα βράδυ ». Το καζίνο Motorcity είναι υπερήφανο που καλωσορίζει την marinella & antonis remos για να ακούσει μουσική την Κυριακή, στις 24 Σεπτεμβρίου στις 7:00 π.μ. Η ευκαιρία εισάγεται από παραγωγές τιτάνων. Μια μοναδική ζωντανή απόδοση κάθε φορά που έχει πιθανότατα τον ήχο υψηλής ευκρίνειας και την ευφάνταστη και πρόωρη ταχύτητα για τον πρωταρχικό χρόνο στην Ελλάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *