Η Marinella & antonis remos στο hammond στο χώρο στο πέταλο

Λυπούμαστε, ωστόσο, προς το παρόν δεν διαθέτουμε εισιτήρια για αυτή την περίπτωση. Το άλμπουμ κέρδισε την πλατινένια κατάσταση. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα το 2000 οι remos και sakis rouvas εμφανίστηκαν ζωντανά συλλογικά στο παλάτι diogenis. Η επιτυχία είναι τεράστια, τα άτομα αγαπούν τις μοναδικές παραστάσεις που συνήθως κατέχουν μαζί σε όλο το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη. “Αμέσως, είπε, τιμούμε έναν εξαιρετικό Έλληνα καλλιτέχνη, antonis remos: έναν ικανό, προικισμένο και πολύ αγαπητό νεαρό που βρισκόταν στην μουσική σκηνή της Ελλάδας για περισσότερα από είκοσι χρόνια με ωραία επιτυχία.

 

Ο Ρέμος τραγούδησε τα περισσότερα από τα καλά αναγνωρισμένα τραγούδια του μαζί με τις επιτυχίες του αποχωρημένου τραγουδιστή παντελίδη παντελίδη. Μίμης Πλέσσας, Γιάννης Σπανός, Αντώνης Βάρδης, Κώστας Χατζής και Γιώργος Θεοφάνους. Η φήμη του συνεχίζει να αυξάνεται, ενώ οι πωλήσεις και οι ιδιωτικές εμφανίσεις είναι συνεχώς σε ζήτηση. Ο Eros rammazzotti πήγε πρώτα στη σκηνή και τραγούδησε

ρεμος βανδη από τα μεγαλύτερα του χτυπήματα. Ο λογαριασμός σας μουσικής Amazon έχει αυτή τη στιγμή σχέση με μια μοναδική αγορά.

Απλά antonis remos έχει πολλές επιπλέον επιδιώξεις από το τραγούδι. Όλες οι παραγγελίες εισιτηρίων για antonis remos αποστέλλονται με έγκαιρη μέθοδο. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα του 2006, ο αντώνης Remos εμφανίζεται στο περιβάλλον της Αθήνας, αλλά αυτή τη φορά δίπλα στη μαρινελίλα, η πρώτη τραγουδίστρια της Ελλάδας, που αποκαθιστά τις εμφανίσεις της, έχοντας αντίτονους remos από την πλευρά της μετά από 15 χρόνια! Τον Οκτώβριο του 2001, ο ομιλητής είχε την ευκαιρία να διαχειριστεί το «διαδίκτυο» με το ευρύ κοινό.

 

Το πρώτο κομμάτι ήταν με τη μαρινέλλα, τη δεύτερη με τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Μαργαρίτη και την τρίτη μουσική με τον ιταλικό καλλιτέχνη massimo di cataldo, το άλμπουμ κέρδισε πλατίνα. Είχαν κυκλοφορήσει το καθένα σε cd ενιαίο και έχουν γίνει το τραγούδι τίτλου μιας πολύ καινούριας τηλεοπτικής συλλογής. Κάτω μπορείτε να δώσετε προσοχή και να περιηγηθείτε στους στίχους σίγουρα ένα από τα πιο καυτά τραγούδια του.

 

Αυτός ο 12 μήνες μαζί του είναι ένας νεαρός καλλιτέχνης που ονομάζεται mihalis hatziyannis. Τον Ιούνιο του 2001 ξεκίνησε ένα διπλό live cd από μια γιορτή που δόθηκε στο παλάτι του Απόλλωνα με τίτλο μόνο για ένα βράδυ ». Το Motorcity on line casino resort είναι υπερήφανο που καλωσορίζει την marinella & antonis remos στο ηχο πλοίο την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. Η εκδήλωση παρουσιάζεται από παραγωγές τιτάνων. Μια μοναδική ζωντανή απόδοση κάθε φορά που έχει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την πιο υψηλή ευκρίνεια ήχου και όρασης.

 

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου και των μελών της elpida τον ευχαριστώ θερμά, στην αρχή για τη μεγάλη στεφανιαία καρδιά του, και τον χρειάζομαι κάθε ευτυχία στην ιδιωτική ζωή του, με το αγαπημένο του σπίτι και πολλές επιπλέον επιτυχίες στο επάγγελμά του. Έχει εμφανιστεί με μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, συγκρίσιμα με τα julio inglesias (myconos 2014), gloria gaynor (new york & athens 2014), danny brialant (myconos 2015), zeljko joksimovic (belgrade & athens) myconos 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *